Acties

Benefietavond 28 oktober 2021
De benefietavond werd druk bezocht. Tijdens de avond werden de gasten verwend met lekker eten en er waren optredens met als hoofd act een optreden van ’the Wannebiezz’. Als afsluiting van de avond werd bekendgemaakt wat de opbrengst was van de benefietavond. De opbrengst was een waanzinnig bedrag: €62000 euro!! 
Daarmee is onze crowdfunding compleet en is onze reis naar Moskou gegarandeerd!
Wij zijn er stil van……….
             

Uitslag Loterij 
 
 
Flessenactie Albert Heijn Dillenburgplein
Dinsdag 26 oktober mochten wij bij de Albert Heijn de cheque ophalen van de flessenactie.
Een ongekend aantal mensen heeft flessen gedoneerd en de opbrengst is maar liefst €690.40!!!

Spreekbeurt Jill en Flessenactie 12 oktober 2021
Ons lieve nichtje Jill heeft vandaag een spreekbeurt gehouden over onze actie en over MS. Na de spreekbeurt had de klas besloten om lege flessen te gaan inzamelen want Albert Heijn Dillenburgplein Ridderkerk doneert 1 maand lang het statiegeld aan de stichting. Aansluitend ging Jill met zusje Samm en enkele vriendinnen een rondje door de wijk om nog meer flessen op te halen. Wij zijn zo trots op haar!

Rommelmarkt 11 september 2021
Op zaterdag 11 september was er een kraam van stichting MS vrij leven, op de gezelligste rommelmarkt van Ridderkerk. Er werden spulletjes en loten verkocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze crowdfunding. Er is €1040 euro opgehaald en er zijn bijna 200 loten verkocht! Het was een fantastische dag! 

Loterij!
Op 22 augustus is de loterij gestart van stichting MS vrij leven. De stichting helpt MS patiënten die een stamceltransplantatie willen ondergaan in het buitenland. Op dit moment ondersteunt de stichting ons bij onze acties en crowdfunding. De gehele opbrengst van de loterij gaat naar de inzameling voor onze stamceltransplantatie in Moskou. Prijzenpakket: 1e prijs: 2 nachten Bonte Wever voor 2 personen 2e prijs: Apple Airpods 3e prijs: Apple ipad 4e prijs: Nespresso apparaat 5e-10e prijs: Dinerbon t.w.v. €100,- De trekking is 28 oktober 2021 door de notaris. De uitslag kun je vinden op de website: www.msvrijleven.nl (Edit 12 oktober 2021: de loterij is uitverkocht!)