Update dag 4 isolatie


Vandaag iso dag 4.
Inmiddels zijn we gewend aan de routine: ontstmettende ‘douche’ in de ochtend, nieuw iso pak, kamer ontsmetten, het gezoem van de luchtreinigers, het doorgekookte eten en het tanden spoelen met een bepaalde substantie. Tandenpoetsen mag niet omdat onze bloedwaardes laag zijn en bloedinkjes op de loer liggen begreep ik. We zitten nu ongeveer op de laagste fase qua bloedwaarden, binnenkort zou het moeten gaan stijgen (Ben stijgt al op sommige waardes). Alles gaat tot nu toe geheel volgens plan. We krijgen elke dag nog een flinke voorraad aan medicatie en infusen om ons lichaam zo goed mogelijk door deze fase heen te helpen.
We voelen ons moe en slapen meer. Slapen is overigens een wondermiddel tegen verveling dus ik ben blij te melden dat wij ons allebei nog niet verveeld hebben 😃 Ook de vele lieve berichtjes vanuit Nederland maakt onze tijd in iso een stuk fijner, dankjulliewel allemaal! Inmiddels hebben al 4 andere Nederlandse strijders hun behandeling hier afgerond en zijn weer terug op Nederlandse bodem. Super goed nieuws dus!!!

 

 

2 gedachten over “Update dag 4 isolatie”

  1. Hallo Ben en Claudia, fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat! Veel succes, hou jullie taai!! Groetjes Marco, Martiene ,Owen en Semm van der Wulp (ZZ) Hendrik Ido Ambacht

Reacties zijn gesloten.